• cabecera_kasba
    facebook_16
  • cabecera_new_beats
    facebook_16
  • cabecera_rock_de_kasba
    facebook_16

La Terrasseta de Preixens
Video Player
La Terrasseta de Preixens presenta el seu quart disc anomenat "Tou" (Kasba Music) que ha estat produït i enregistrat per Mark Dasousa a Atòmic Studio (Ondara, Alacant).

"Tou" inclou 10 temes amb 10 estils diferents tots ells aptes des dels més petits de la casa fins al públic adult més exigent. El grup de música de Ponent no deixarà ningú indiferent doncs per primera vegada s'endinsa en el món del pop electrònic gràcies a les mans d'en Mark Dasousa, el guia que porta La Terrasseta per aquest nou camí.

"Tou" és un estat d'ànim compartit per tothom i engloba des d'aquells dies que sents que ja res més pot sortit pitjor, fins a la celebració exagerada d'un dia de festa major on saps que hi ha ressaca assegurada – descriu Albert Sala, cantant i acordionista de la banda.

"Tou" barreja ritmes ballables amb lletres quotidianes, sense deixar de banda la ironia i l'esperit crític que caracteritza el grup.  El single "Un cop més" et contagiarà l'ambient festiu de les nits d'estiu on l'endemà són pocs els records que en queden.

Es podran escoltar aquestes noves cançons, juntament amb els temes més ballats dels anteriors discs, arreu del territori català en la gira que el grup ha començat el passat mes d'abril.

Un cop més, amb La Terrasseta de Preixens, avui mana l'eufòria.

KM00317SGD
Tou
KM00517SGD
Un cop més

Suivez-nous!

Facebook Twitter myspace_32 Youtube Spotify Rss Newsletter