New Beats presenta el nou single de Lasta Sanco

Es tracta d’un tema introspectiu que mostra l’estat anímic del grup en un moment de dubtes.

Es diu “Dime” i es va fer de manera coral amb participació de tots els membres.

Lasta Sanco han presentat el segon single i video avançament del seu segon àlbum que publicaran el proper 19 de maig.

El títol d’aquest segon avançament és “Dime” i es tracta d’un tema reflexiu creat des del principi de manera col·lectiva per tots els membres del grup. La lletra qüestiona les accions i decisions pròpies i mostra la por de tornar a començar o continuar un camí, llarg i esgotador, sense caure en les mateixes trampes, intentant avançar.
En definitiva, pretén que el camí recorregut es converteixi en un aprenentatge i és una mostra clara de l’estat anímic de Lasta Sanco en un moment concret, després de les frustracions producte del seu primer àlbum publicat una setmana abans del confinament.
La part musical vol acompanyar el missatge, que és el que té més pes del tema.
Pel que fa al videoclip, s’ha pretès mostrar de manera artística (a través de l’expressió corporal i la dansa i en un entorn natural) les sensacions que exposa la lletra.

Equip tècnic:
Direcció, enregistrament i edició: Núria Pulido
Auxiliar d’enregistrament: Natàlia Morales
Ballarina: Rita Costa
Pilot dron: Marlon

Agraïments: Esther Llopis, Christian Terribas, Ariadna Terribas, Álvaro Lió.

Lasta Sanco (Darrera oportunitat en esperanto) es van crear a Cervera a finals de l’any 2017 i a començaments de l’any 2019 van publicar el seu EP de presentació, “Perdita kompaso” (Brúixola Perduda). Un any després, el 14 de febrer de 2020, i animats per l’acollida de l’anterior van editar el seu primer àlbum, “Elonga Ya Ngo” (Aquesta es la nostra victòria en lingala, la llengüa familiar d’en Berni) que tot i les restriccions imposades per la pandèmia van poder presentar en alguns dels festivals més representatius del país com ara el Mercat de Música Viva de Vic.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt