Ja a les plataformes “Te’n recordes” de Santi Eizaguirre

Ja pots trobar a les plataformes el segon avançament del nou àlbum de Santi Eizaguirre
“Te’n recordes” és una introspecció que arriba als seus temps com a guitarrista de Cheb Balowski
L’artístic videoclip mostra a Eizaguirre en bicicleta pel Raval amb dibuixos propis de la factoria d’animació Taller Estampa.

Santi Eizaguirre ha publicat un nou avançament del que serà el seu nou disc en solitari: “Com un segon origen”. La cançó, “Te’n recordes” fa una aclucada d’ull al moviment social i musical que a principis del segle vint-i-u es va camuflar en les etiquetes del mestissatge barceloní.

Eizaguirre commemora els moments d’efervescència que va viure amb Cheb Balowski. La cançó aborda els clars-i-obscurs de la generació que va ser adolescent durant la Barcelona postolímpica.

Santi Eizaguirre: (…) “La meva generació, com deu passar amb totes les altres, diria que ens hem fet grans marcats per una bona llista d’auto-enganys. A nosaltres em sembla que ens l’han colat fent-nos creure que érem fills dels millors jocs de la història i alhora un producte de la millor botiga del món”.

Per a la producció i la mescla Eizaguirre ha comptat amb la direcció de Stéphane Carteaux (Color Humano) productor dels darrers dos discs de Cheb Balowski. També ha comptat amb les guitarres de Fletcher Ventura. Les veus van ser gravades a Aclam Studio de Barcelona durant el desembre de 2021 i la masterització es va realitzar a l’estudi també barceloní de Yves Roussel.

El videoclip ens mostra a Eizaguirre en bicicleta pel barri del Raval i aplica la tècnica de la rotoscòpia en un tractament marca de la casa, propi de la factoria d’animació d’avantguarda Taller Estampa.

Amb la publicació d’aquest single Santi Eizaguirre està promovent la publicació del disc “Com un segon origen”. L’àlbum que té prevista la seva sortida el dia 14 de juny d’enguany serà presentat en directe a partir de la tardor propera.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt