TNT publiquen i presenten el seu disc pòstum

Ja s’ha publicat “Una bomba desactivada”.
Aquest és l’àlbum pòstum de TNT i el quart vinil de la col·lecció del 20è aniversari de Kasba Music.
És un homenatge a Jesús Arias i el disc que TNT sempre es va merèixer.

“Una bomba desactivada” és sens dubte el disc que TNT sempre es va merèixer.

Aquella banda que l’any 1983 va publicar el seu únic disc, “Manifiesto Guernika”, que per la seva qualitat compositiva, els seus textos i la filosofia artística que incorporava al concepte, va convertir automàticament a TNT en una banda de culte, es va reunir l’any 2000 a la casa de Jesús Arias i amb una taula de quatre pistes de Jose Antonio García van començar a gravar algunes cançons que acabarien sent la base d’aquest treball.

Jose Antonio havia acabat la seva carrera amb 091 i juntament amb Angel Doblas i Jesús Arias van iniciar el projecte “Eclipse”, gravant les cançons “Son de negros en Cuba”, “Amor en Sarajevo”, “Eclipse”, “En un sueño viniste” i “Agonia, agonia”. Però el projecte va patir un gir i van decidir tornar a gravar aquell mític disc de 1983, però aquesta vegada amb les condicions tècniques i la qualitat del so que no van poder tenir fa 17 anys. Aleshores, ja a l’estudi d’Angel Doblas, es van tornar a gravar “Cucarachas”, “El jardin extranjero”, “Guernika”, “Gilmore 77”, “Habitación 101”, “Deberías tener cuidado” i “Nadsat”.

Però amb tot aquest material enregistrat, el projecte no va tenir continuïtat i 10 anys després Jesús Arias i Angel Doblas van muntar Qüasar i van publicar el disc “Eclipse parcial de lunas” amb algunes de les cançons inèdites que TNT havia gravat en aquella primera tanda l’any 2000.

Ara, com a homenatge a Jesús Arias, Kasba Music, sota la iniciativa de TNT, edita aquest disc, que inclou tots aquells enregistraments i que en l’edició en vinil forma part de la col·lecció del 20è aniversari del segell barceloní.

Una bomba que ja no explotarà, però que ens va deixar un rastre que mai s’esborrarà: TNT.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt